Tips til Hjemmelagde Gaver!

22. desember 2011

Diverse, Uncategorized

Er du en av de som ikke er ferdig med julegavene enda, og som kanskje lurer litt på hva du skal gi? Her har du noen forslag til kjempegode og enkle julegaver som garantert vil falle i smak hos de fleste. Så er det jo ekstra stas å både gi og få gaver du har laget selv. Her får du oppskrift på hvordan du lager gløgg, salte og søte nøtter, eplemos, 7 typer konfekt, tomatsild og 2 typer kjeks. Ved å pynte med sløyfer, lapper og fint papir har du mange kjempefine gaver du kan gi til famile, venner og kollegaer, så sett i gang!

1. Salte og Søte Nøtter med Tranebær og hvit Sjokolade:

Disse tar deg ca. 1,5 timer å lage, men de er kjempeenkle og en superfin gave for nøtteelskere. Oppskriften på disse finner du her.

2. Tomatsild:

Tomatsild er for mange et pålegg som er obligatorisk i julen, så hvorfor ikke gi dette i gave? Det smaker kjempegodt! Oppskriften finner du her.

3. Eplemos:

Eplemos smaker godt hele vinteren og hvorfor ikke gi litt hjemmelaget eplemos i gave? Dette er i tillegg en veldig rimelig gave. Oppskriften på eplemos finner du her.

 

 

4. Havrekjeks med Sjokolade:

Disse er kjempegode og minner om cafécookies som man kjøper på butikken, bare at de er enda bedre og litt seigere. De er laget på 30 minutter så disse rekker du fint før jul:) Oppskriften er her.

5. Appelsinkjeks med Sjokolade:

Disse kjeksene minner litt om sandkaker i konsistens, bare at de er litt mer kakete. De har også en god smak av appelsin og sjokolade. Oppskriften finner du her.

6. Gløgg:

Hjemmelaget gløgg er en fin gave. Heng en lapp med blandingsforholdet på flasken så mottageren vet hvordan de skal tilberede den. Oppskriften finner du her.

 

 

7. Mine syv konfektfavoritter:

Jeg har samlet mine syv konfektfavoritter i et eget innlegg som du finner linken til her. I dette innlegget ser du enkelt bilder av alle konfekttypene jeg har laget med link til oppskriftene.

Nå håper jeg du har fått inspirsajon til å lage de siste hjemmelagde gavene til jul:)

God Jul!

, ,

One Comment den “Tips til Hjemmelagde Gaver!”

  1. Peder Says:

    Linken til konfektfavoritter fungerer ikke.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: