Grønnsakssuppe med Sopp, Kjøttboller og Ost

1. oktober 2012

Supper

Dette er en enkel og rimelig høstsuppe som har enkle og barnevennlige både ingredienser og smaker. Beregn ca 30 minutter på tilberedningen.

Til ca 2 store og en liten trenger du:

  • 1,25 liter kjøttbuljong
  • 2 gulrøtter i terninger
  • 1 stor neve kålrot i terninger
  • 1 purreløk i ringer
  • 10 sjampinjonger i skiver
  • 300 g kjøttboller
  • sort pepper og evt. salt
  • revet hvitost
  • frisk persille
  • flatbrød

Hell vann og buljongterninger i en kjele sammen med gulrot og kålrot. La det koke i ca 20 minutter eller til grønnsakene er møre. Tilsett sopp, purreløk og kjøttboller på slutten, og smak til med pepper og salt.

Server rykende varm suppe med revet hvitost og frisk perille på toppen, sammen med flatbrød.

Vel Bekomme!

, , , , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: