Ovnsbakt Fersken med Pistasj- og Rosinfyll og Vaniljeis

6. oktober 2012

Dessert

Dette er en enkel og kjempegod høstdessert som så langt er denne høstens favoritt. Ovnsbakte fersken gir en syrlig smak som passer kjempegodt til den søte isen og de søte knasprende nøtte- og rosinfyllet som er godt vendt inn i akasiehonning. Dette er en av de enkleste og beste høstdessertene jeg har laget.

Til tre personer trenger du:

  • 3 ferskener u/ sten og delt i to
  • 1 liten neve pistasje nøttekjærner, grovhakket
  • 2 ss rosiner
  • 2 ts kanel
  • 2 ss flytende honning
  • vaniljeis

Legg de halve ferskenene i en ildfast form. Bland sammen rosiner, grovhakkede nøtter, honning og kanel, og fyll ferskenene. Bak de i ovnen i ca 10 minutter på 180 °C.

Server varme ferskener med vaniljeis.

Vel bekomme!

, , ,

One Comment den “Ovnsbakt Fersken med Pistasj- og Rosinfyll og Vaniljeis”

  1. eva Says:

    Hei. Dette så godt ut…bruker du hermetiske fersken ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: