Grillede Kyllinglår med spiddet Minipaprika

28. august 2012

Fugl, Kylling

Her er en rask, enkel og kjempegod grillrett som fungerer like godt til hverdag som i helg og ferier. Hvis du vil bruke kort tid på matlagingen, og vil ha en rett som faller i smak hos både store og små – kan du prøve denne:)

Denne ble laget i sommer da vi var på Hvasser, men har ikke blitt lagt ut på bloggen før nå:) Heldigvis er det fortsatt litt igjen av sommeren og grillen er forhåpentligvis ikke pakket bort enda:)

Til to store og en liten trenger du:

Grillsjefen i gang:)

  • 2 store kyllinglår eller 4 små (ca 600 g til sammen)
  • 1/2 sitron
  • frisk timian
  • salt og pepper
  • olivenolje
  • potetsalat

Grillspyd:

  • 6 – 8 minipaprikaer i forskjellige farger
  • 2 stk rødløk i båter
  • noen små tomater
  • grillspyd
  • basilikumpesto til servering

Bland sammen sitronsaft, olje, timian, salt og pepper og gni det godt inn i kyllinglårene. Tre paprika, løkbåter og tomater på grillspydene, og legg både spydene og kyllinglårene på grillen. Lårene griller du først på direkte varme og legger de på indirekte varme etterpå. De er ferdige etter ca 15 -20 minutter ettersom hvor store de er. Spydene legges rett på passiv varme.

Server grillede kyllinglår med grønnsaker på grillspyd og potetsalat. Server basilikumpesto over spydene, dette setter en himmelsk smak. Pynt med litt frisk timian.

Vel Bekomme!

Advertisements
, , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: