Rugkjeks med Røkelaks og Tangsalt

Enkelt, raskt og kjempegodt!

Hvis du vil ha en enkel og god matbit til aperitiffen, kan du prøve denne. Du lager den på 3 minutter og trenger bare ferdigkjøpt rugkjeks, røkelaks, smøreost naturell, og litt vårløk så hart du en enkel matbit som kan serveres før middagen. Alternativt kan jo dette også være en del av en tapasaften.

Tangsalt – godt til sjømat

Til disse trenger du:

  • rugkjeks (jeg brukte finncrisp)
  • røkelaks
  • philadelphia naturell
  • vårløk
  • et godt fingersalt (jeg brukte et gourmetsalt med 4 tangtyper i, men du kan godt bruke vanlig fingersalt eller et urtesalt)
  • gressløk

Bryt kjeksene i passende biter og smør på kremost. Legg på røkelaks og vårløk. Dryss over tangsalt og pynt med gressløk.

Vel Bekomme!

Advertisements
, , , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: