Penne Arrabiata

31. mai 2012

Pasta

Pasta all-arrabiata er en klassisk italiensk pastarett som har fått navnet «arrabiato» som betyr sint på italiensk, på grunn av den sterke smaken av chilli. Dette er en kjempegod, litt sterk rett, som passer fint alene hvis man er glad i pasta, eller som tilbehør til for eksempel fisk eller en frisk melonsalat. Vi spiste denne til kylling med en god balsamicodressing til, og det smakte også kjempegodt.

Til to personer trenger du:

  • 200 g penne
  • 1 gul løk, finhakket
  • 1 pakke grovhakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1-2 røde chillier, finhakket
  • 3 ss bladpersille
  • salt og pepper
  • parmesan

Kok opp pastaen etter anvisning på pakken.

Fres hvitløk, løk og chilli i litt olje i en panne. Tilsett tomatene og la det småputre til pastaen er ferdig kokt.

Bland inn persille og smak til med salt og pepper.

Sil av vannet på pastaen og rør inn pastaen i sausen. Server pasta arrabiata med nyrevet parmesan og litt frisk persille på toppen.

Vel Bekomme!

 

Reklamer
, , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: