Skogsbær med Karamellsaus

13. mai 2012

Dessert, Frukt og bær

Har du lyst på en frisk og kjempegod, og ikke så altfor usunn dessert? Denne er både rask, enkel og sommerlig:)

Til denne desserten trenger du:

  • friske blåbær
  • friske bringebær
  • evt. andre friske bær du vil ha

Karamellsaus (ca.1 dl)

  • 1/2 dl kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 1 ss syltet ingefær
  • 2 ss mørk sirup
  • 1 ss sitronsaft

Kok opp kremfløte, sukker og sirup. Tilsett ingefær og sitronsaft, og reduser på svak varme til sausen har blitt passe tykk. Det tar ca 10 min. Fjærn ingefæren til slutt.

Legg bærene enten i en stor serveringsform eller i porsjonsglass og varm i ovnen på 50 °c mens du venter på at sausen reduseres.

Vel Bekomme!

, , , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: