Kylling i Pita – med Vårløk,Tomatpesto og Kruspersille

18. april 2012

Frokost og lunsj, Fugl, Kylling

Hvis du vil ha en kjapp og enkel middag eller en god lunsj bør du prøve denne. Den er veldig enkel, og smaker kjempegodt!

Til to store og en liten trenger du:

  • 2-3 kyllingfileter
  • 5 pitabrød
  • 3-4 ss tomatpesto
  • salt og pepper
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stilker vårløk
  • noen agurkskiver
  • frisk kruspersille
  • noen skiver tomater
  • avocado
  • yogurt naturell

Kutt kyllingen i passe store biter og stek i pannen til de er gjennomstekt. Bland inn tomatpesto, salt, pepper og sitronsaft. Kutt de andre salatingrediensene mens pitabrødene tilberedes etter anvisning på pakken. (Tips! Fukt et stykke matpapir og «knørve» det sammen under vannet. Legg det fuktige papiret rundt pitabrødene. På denne måten blir de litt som ferske og nystekte pitabrød).

Del pitabrødene i to og fyll de med kylling og det øvrige fyllet. Yogurt naturell smaker kjempegodt til.

Vel Bekomme!

Reklamer
, , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: