Spaghetti med kremet Appelsinsaus og Serranoskinke

30. desember 2011

Pasta

Dett er en enkel og veldig god pastamiddag som egner seg godt til kjapp hverdagsmat. Ingredienslisten er kort og du har en knallgod middag på 1-2-3.

Til to store og en liten trenger du:

  • ca 200 g spaghetti (se anvisning på pakken)
  • 150 g serranoskinke
  • frisk basilikum
  • vellagret parmesan
  • et godt brød som for eksempel cognac- og løkbrød.

Kremet appelsinsaus:

  • 2 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 1 dl appelsinjus
  • 1/2 ts malt muskatt
  • salt og hvit pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Lag saus ved å smelte smør og jevne ut med hvetemel. Tilsett melk og jus og kok opp. La det smpkoke i 5-10 minutter. Tilsett muskat. Smak til med salt og hvit pepper.

Når spaghettien er ferdigkokt heller du av overflødig vann og blandr inn den kremede appelsinsausen.

Server spaghetti i kremet appelsinsaus med serranoskinke, frisk basilikum, nyrevet parmesan og et godt brød til.

Vel Bekomme!

, , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: