De syv konfekt-slagene!

Er du en sjokoladeelsker som vil kose deg med hjemmelaget deilig sjokoladekonfekt i julen? Her har du mine syv konfektslag som alle smaker kjempegodt. Jeg synes det er utrolig morsomt å eksperimentere med sjokolade og konfektlaging så det kan godt være det kommer flere varianter også, men her er de jeg har plukket ut som de syv favorittene. De ar alle kjempefine å gi i gave til andre sjokoladeelskere, så hvorfor ikke pakke inn dine egenlagde delikatesser og gled deg over responsen du får på hjemmelaget konfekt:)

1. CognacTrøffler:

Kjenner du noen som er glad i Cognac og sjokolade? Da blir de helt sikkert glad for å få disse. Eller om du bare lager dem helt til deg selv;)

 Husk at du ikke gir disse til barn. Oppskriften på disse finner du her.

2. BayliesKonfekt med Mandlestrø:

Og her har du noen kjempegode konfektkuler til Baylieselskeren. Disse fikk veldig god respons på VGNett tidligere i desember og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra andre lesere på disse. Oppskriften finner du her.

3. After Eight Konfekt:

Disse er perfekte for deg som liker peppermyntesmak og sjokolade sammen. De smaker nesten helt likt som den kjente after eight sjokoladen og blir garantert en suksess på kaffebordet i julen. Oppskriften finner du her.

4. Nøttekonfekt:

Dette er en av de raskestekonfektene jeg har laget, og eneste som kan måle seg med denne på hurtighet er Aprikoskonfekten som kommer under. Disse er ypperlige for sjokolade- og nøtteelskeren! Oppskriften er så enkel at jeg legger den like så godt inn her: Smelt ca. 100 g melkesjokolade i vannbad og fordel de i ca 20 aluminiumskonfektformer til deter ca 3 mm igjen til kanten. trykk hasselnøttkjærner i midten på formen og avkjøl.

5. Aprikoskonfekt:

Aprikoskonfekt dyppet i melkesjokolade og sjokoladetuttifrutti. Like enkelt som det er sagt er det å lage disse. Smelt sjokoladen over vannbad til den er flytende. Dypp tørkede aprikoser i sjokoladen og så i sjokoladetuttifruttien. Legg de på et bakepapir og avkjøl.

6. Sjokoladetrio

Disse er kjempegode og her får du både mørk, lys og hvit sjokolade på en gang. Den lyse sjokoladen i midten er laget av mammas sjokoladeglasur som er utrolig god. Oppskriften på disse finner du her.

7. MarsipanKonfekt med Sjokolade og Jordbærstrø:

Disse er kjempegode for marsipanelskeren, og er derfor laget mye her hvor det bor tre av dem;) Oppskriften på disse finner du her.

Kos deg med konfektlagingen, kos deg med konfektspisingen, kos deg med familie og venner, og kos deg med julen!

GOD JUL!

Reklamer
, , , , ,

4 kommentarer den “De syv konfekt-slagene!”

  1. Johne346 Says:

    Thanks for this article. I’d also like to convey that it can always be hard if you find yourself in school and starting out to initiate a long history of credit. There are many college students who are only trying to live and have long or good credit history can often be a difficult thing to have. eefeefdgegcb

    Svar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Litt sent ute med julegavene? Her har du tips til Hjemmelagde godsaker! | MariannMat - 22. desember 2011

    […] har samlet mine syv konfektfavoritter i et eget innlegg som du finner linken til her. I dette innlegget ser du enkelt bilder av alle konfekttypene jeg har laget med link til […]

  2. Nyttårsmeny – 4 retter til Nyttårsfesten! | MariannMat - 30. desember 2011

    […] Godt til kaffen: Konfekt […]

  3. Påskefavoritter – Desserter, Oster og Søtsaker! | MariannMat - 29. mars 2012

    […] 5. Konfekt […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: