Sommerkoteletter med bakte grønnsaker og kryddersmør

25. juli 2011

Svin

En enkel, rask og billig sommerklassiker de fleste av oss kjenner til er sommerkoteletter med poteter og en frisk salat. Dette er slik vi ofte spiser sommerkoteletter.

Til to store og en liten trenger du:

  • 2 store sommerkoteletter + 1 pølse til minstemann
  • 10 amandinepoteter
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss hakket rosmarin
  • 10 små tomater
  • 2 stilker stangselleri
  • 5 sjalottløker
  • 3 never frisk grønn salat
  • 3 ss fetaost i terninger
  • balsamico dressing
  • 4 ss mykt smør
  • 1 ss limesaft
  • salt og pepper

Vask og skjær opp potetene i passende biter. Vend dem i olivenolje og halvparten av den hakkede rosmarinen. Legg dem på grillen innpakket i aluminiumsfolie i ca 15 minutter eller til de er møre.

Når det er igjen ca 5 minutter før potetene er ferdige legger du inn tomater, stangselleri i biter og rensket sjalottløk i folien. Samtidig legger du på kotelettene. Kryddersmøret lages ved å blande smør, limesaft, den andre halvparten hakket rosmarin og salt og pepper.

Server sammen med en grønn salat, fetaost og balsamicodressing.

Vel bekomme!

Reklamer
, , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: