Pastasalat med Jordbær og Elgkjøttboller

På sommeren frister det mest med litt lettere mat, og da er salater et godt alternativ. Denne salaten ble med på piknik en sommerdag i juli og var absolutt en suksess for både store og små.

Til to store og en liten trenger du:

  • 300 g elgkjøttboller
  • 300 g kokte pastaskruer
  • 10 små tomater
  • litt agurk
  • 100 g salatbønner
  • 50 g hvitost i terninger
  • 1 kurv jordbær i biter
  • en god balsamicodressing
  • 2 avocadoer
  • 3 ss rekesalat
  • foccaciabrød

Kok pastaskruene etter anvisning på pakken og kutt salatingrediensene og bland med stekte elgkjøttboller. Del avocadoen i to og legg oppi rekesalat. Server salaten med foccacia og avocado. Hell over balsamicodresing etter smak.

Tips! Dette er en ypperlig piknikmat. Pakk i så fall pastasalaten, foccaciaen og avocadoen hver for seg. Ta med flasken med balsamicodressing og rekesalaten i en boks. Skjær opp avocadoen hjemme, men behold stenen i for å bevare fargen. Husk skjeer, bestikk, tallerkener og drikke.

Vel bekomme!

, , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: