Eggeomelett med mye godt

12. juli 2011

Egg og ost

Omelett av egg og grønnsaker er en super lunsj eller en enkel og rask middag. Den egner seg både til å frakte med seg, kan spises varm og kald, metter godt og er næringsrik.

Til en porsjon trenger du:

    • 3 egg
    • 3 ss melk
    • 1/2 liten grønn paprika
    • 1/2 liten gul paprika
    • 5 små tomater i skiver
    • 1/4 løk i biter
    • 5 sorte oliven i skiver
    • 20 g fetaost i biter
    • 20 g raspet hvitost
    • basilikumkrydder
    • salt og pepper
    • 1 grov brødskive

    Bland sammen alle omelettingrediensene, bortsett fra hvitosten og hell i en varm stekepanne med litt olje. Stek til eggehviten har nesten størknet, strø over raspet hvitost og legg halve delen over den andre. Stek et par minutter til og legg over på et fat.

Osten skal være smeltet når den er ferdig.

Server omeletten sammen med grovt brød.

Vel bekomme!

Reklamer
, , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: