Potetsalat med kesam og grønne erter

11. juli 2011

Salater og Grønnsaker

Potetsalat er et vanlig tilbehør til sommermiddagene, og passer kjempegodt til grillmat. Denne versjonen er en litt sunnere variant siden den er basert på kesam.

Til to store og en liten trenger du:

  • 4 store nypoteter
  • 1/2 boks grønne erter
  • gressløk
  • 1 stilk vårløk i skiver
  • 2 dl mager kesam
  • 3 ss majones
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ts sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper

Kok potetene møre, avkjøl og del de i små terninger. Bland sammen kesam, majones, sukker, sitronsaft, sennep og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i potetene, vårløken og ertene.

Vel bekomme!

,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: